Koty
Polska strona o musicalu
Wróć na stronę główną

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Notre Dame De Paris

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Koty Strona Główna -> Inne musicale
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ivellios

PostWysłany: Czw Sty 26, 2006 5:56 pm    Temat postu: Notre Dame De Paris Odpowiedz z cytatem

Takie pytanko na początek: Czy ktoś już ten musical oglądał Question Smile

Ja mam narazie ściągnięte na dysku dwie wersje (filmowe) - włoską i francuską. Szczerze powiem, że bardziej mi do gustu przypadła francuska Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Enessis

PostWysłany: Nie Sty 29, 2006 10:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja widziałam tylko londyńską. Tak, tak, zgadnijcie z kim (podpowiem - z Johnnym Wink ). Spektakl dla mnie jako całość jest średni, gdyby nie wokal Partridge'a, to nie wiem, czy bym dotrwała do końca. Tak a propos, jeszcze miesiąc temu, byłam w grupie przygotowującej autorską wersję tego musical'u na krakowską scenę (miałam być w chórkach). Zrezygnowałam, bo reżyserka/inicjatorka całego zamieszania chyba niebardzo wiedziała co chce z tym zrobić i panował chaos na próbach, nikt nic nie wiedział, actually. Teraz z chęcią pójdę na premierę w maju, by zobaczyć co z tego wyszło. Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Gość

PostWysłany: Pon Lut 27, 2006 6:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jesli chodzi o mnie to mam wersje fr spektalu - miodzik spektak
jaesli chodzi o wykonaców to jest ich cala gama do zachwytu Laughing Laughing
Powrót do góry
Demeter

PostWysłany: Czw Cze 08, 2006 1:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tez mam francuska wersje scieszki dzwiekowej. niesamowita. bardzo chciałabym zobaczyc ten musical
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Gilraina

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 1:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wczoraj obejrzałam wersję francuską. I niby wszystko w porządku, jest na co popatrzeć, czego posłuchać, ale... Coś było nie tak z tym, co nazywamy fabułą. A raczej z przedstawieniem owej fabuły. Wszystko było zbudowane z pojedynczych, urywanych obrazów (jakkolwiek piękne by nie były) i prawdopodobnie gdyby nie to, że "Katedra Marii Panny w Paryżu" jest jedną z moich ulubionych powieści, niewiele bym zrozumiała z całego tego zamieszania. Chociaż może to ze mną jest coś nie tak? Wink
Powrót do góry
demeter
Gość

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 5:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skad masz francuska wrsje!!! łał!!!
Powrót do góry
Gilraina

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 5:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z eMule'a. Zdobyta nielegalnie, więc nie ma co podziwiać Razz

Enessis, kogo grał Partridge?
Powrót do góry
Enessis

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 8:36 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gilraina napisał:
Z eMule'a. Zdobyta nielegalnie, więc nie ma co podziwiać Razz

Enessis, kogo grał Partridge?
Gringoire'a. Sorry za czas reakcji. Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Koty Strona Główna -> Inne musicale Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: