| 
| 
| Autor | Wiadomość |  
| Ivellios Dachowy Wódz

| 
|  Wysłany:
Czw Cze 30, 2005 4:07 pm |   |  
| Ostatnio o uszy (a raczej o monitor) obiła mi sie informacja o grze RPG, do której włączono wszystkie postaci z bryadway'owskiej wersji "Kotów"
  Gra nosi tytuł "Dreams of Darkness" (Sny Ciemności), w grze kociaki mieszkają nie na dachu, lecz... w lesie. 
 Osobiście nie zetknałem sie jeszcze z tą grą (nie przepadam za RPG-ami
  ), jednak strasznie mnie wkurzyło to, że niektórym kociakom zamieniono imiona  I tak Alonzo stał się Sionedem, Victoria - Białą Kotką, Kasandra i Electra przybrały wspólne imię DayLateFriend, Demeter i Tumblebrutus (Tymoteusz) otrzymali wspólne imię Cugara, Etceterze nadano imię Chimalmaht, Plato również stał się Sionedem. 
 Reszta ekipy - czyli Rum Tum Tugger, Jemima, Munkustrap i inni - pozostała przy swoich starych imionach (Bogu dzięki...)

Najgłupsze jest to, że w tej grze - podobno - nie można postaciom zmienić imion

A co wy myślicie o tej grze

(aha - gdyby ktos wiedział, gdzie to można dostać, byłbym bardzo wdzięczny...)
 |  
|  |  |  
|   |  
|  |  
| zapalka Młody Kot

| 
|  Wysłany:
Pią Lip 15, 2005 2:47 pm |   |  
| OOO!! Brzmi ciekawie
  ! Ja osobiście się z tą grą nie zetknęłam, a szkoda  ... Rzeczywiście, te imiona brzmią conajmniej głupio!
 |  
|  |  |  
|    |  
|  |  
| Erytheilen Młody Kot

| 
|  Wysłany:
Wto Sie 09, 2005 4:07 pm |   |  
| Też nie widziałam nigdzie tej gry. mam nadzieję ze będzie ciekawa, ale ta zmiana imionjest totalnie zbędna! Żeby moją ukochaną Victorie nazywać Białą Kotką
  |  
|  |  |  
|   |  
|  |  
| Ivellios Dachowy Wódz

| 
|  Wysłany:
Pią Sie 12, 2005 1:21 pm |   |  
| Jeszcze by tego brakowało żeby gra była podobna do Counter Strike'a... to by już była naprawdę profanacja
  |  
|  |  |  
|   |  
|  |  
|  |